Úvod » starší přípravka - sezona 2019/20

Z Říčan vezeme stříbro !!

publikováno 26.01.2020

Kluci ze starší přípravky dnes na turnaji v Říčanech ani jednou neprohráli, porazili i vítěze a skončili na druhém místě.

Tak by se v krátkosti dal zhodnotit povedený turnaj. Ale popořádku. Nebyli jsme kompletní, někteří hráči onemocněli, Filip byl na horách. A tak jsme povolali nováčka -Adama Sirotka r. 2011 a bylo nás celkem 8.

Okoukli jsme soupeře v prvních utkáních a shodli jsme se, že hned na úvod nás čeká velmi silný tým- SK Dolní Měcholupy. Kluci tentokrát hráli hned od začátku , ale soupeř nám nedaroval ani píď území a šel ve 4 minutě do vedení. Kluci se ale rvali dál a když Patrik střelou bodlem z půlky hřiště nachytal v nedbalkách soupeřova gólmana, bylo vyrovnáno. Kluci pak ještě přidali a 2 minuty před koncem dokonal obrat Tomáš. Připsali jsme si tak velmi cenné vítězství (a kdybychom tušili, že budeme jediní, kdo tenhle tým porazí...).

Další zápas se kluci bohužel přizpůsobili hře soupeře a v takovém ospalém utkání gól nepadl. Třetí utkání se na nás chystal soupeř z Mladé Boleslavi. Celý zápas byl neskutečně vyrovnaný, oba týmy bojovaly o každý míč. Opět jsme prohrávali, ale naši borci dokázali vyrovnat a pak v samém závěru měli ještě velkou šanci. Nadruhou stranu, v tomhle utkání ukázal Lukáš, proč je špičkový gólman, zlikvidoval asi 3  samostatné úniky soupeře a podržel tak Kosovku.

Skvělý výkon proti zvučnému soupeři kluky nakopl, ale s domácím týmem jsme se dlouho nemohli prosadit, i když jsme měli velkou převahu. Až v 8 minutě jsme prolomili smůlu a uhráli tak nejtěsnější vítězství.

A najednou tu byl zápas "o bednu" s týmem z Velkého Beranova. Zpočátku se šance střídaly na obou stranách, ale naši kluci byli důraznější a podařilo se jim dát branku. Soupeř pak bezhlavě útočil a pojistku na 2:0  jsme dávali minutu před koncem.

Před posledním utkáním bylo jasné, že horší, než 3, nebudeme. Výhra by nás mohla posunout i výše. A s tím také kluci šli na Slovan Bohnice. Celé utkání jsme tlačili, měli několik tutovek, ale gól ne a ne  dát. Pak prolomil střeleckou smůlu Tomáš a kluci se uvolnili. A hned během 3 minut skórovali ještě 3krát.

Protože ve svém posledním utkání zvítězili kluci z Dolních Měcholup ( a kromě Kosovky porazili každého) naši borci obsadili skvělé druhé místo. A byli jediní, kteří na turnaji neprohráli ! A také dostali jen 2 branky, nejméně ze všech.

Po slavnostním předání cen už znělo halou naše " Kosováci hej hej hej ..."

Kluci- hráli jste opravdu skvěle, patří vám velké poděkování!

Výsledky:

Kosovka : SK Dolní Měcholupy   2:1

Kosovka:  SK Kosmonosy           0:0

Kosovka : SK Mladá Boleslav    1:1

Kosovka  : FK Říčany                 1:0

Kosovka : Slovan Bohnice         4:0

Kosovka : TJ Velký Beranov      2:0

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

KOSOVKA : Obecnice/Láz 3:4 (2-2, 0-2, 1-0)
Parádní zápas, ve kterém se radoval soupeř.  Dnes jsme přivítali tým Obecnice/Lázu na našem trávníku a myslím, že to byl asi nejlepší zápas podzimu. ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery