Úvod » starší přípravka sezona 2018/19

Stříbro z turnaje v Příbram

publikováno 23.03.2019

Krásné jarní počasí objednali organizátoři velkého turnaje starších přípravek v Příbrami. Tentokrát jsme byli v top sestavě, všech 11 borců bylo připraveno bojovat o co nejlepší výsledek. Po dvou povedených halových turnajích chtěli kluci ukázat, že umějí i na trávě. Oproti původním propozicím nastala změna a místo 6 týmů se do bojů přihlásilo týmů hned 8 a tak vyznikly dvě skupiny po čtyřech.

Hned v prvním utkání ve skupině  jsme jasně přehráli Březnici 4:0. Nejen výsledkově, ale především herně. Druhé utkání bylo ještě jasnější a naše výhra 6:0 na Spartakem Příbram  byla zasloužená. Všichni kluci ukazovali, že fotbal hrát umí a bylo radost na ně koukat. Jen Lukáš v brance se tak trochu nudil. Poslední utkání ve skupině bylo nejvyrovnanější - s  Pičínem jsme hráli dlouho bez branek, i když jsme měli mnohem více šancí. Nedokázali jsme je ale proměňovat. Nakonec se klukům podařilo skórovat a vzápětí ještě jednou a tak jsme vyhráli skupinu bez ztráty bodu a jako jediní i bez inkasované branky.

V semifinále nás čekal velmi dobrý tým, tým z Lázu. Soupeř byl velmi rychlý a důrazný na balonu, Naši borci ale hráli chytře a po počátečním oťukávání udeřili jako první. Pak jsme ale inkasovali z takové nenápadné akce . Kluci ale ukázali velkou bojovnost a na obdrženou branku zareagovali obratem a strhli vedení opět na svou stranu. Klíčový moment nastal po faulu protihráče a následné strkanici , když rozhodčí soupeřova hráče nechal vystřídat. A naši borci odpověděli jak nejlépe mohli- brankou. A tak jsme po vítězství 3:1  mohli vyhlížet finálového soupeře.

A tím se stal tým Dobříše 09, který v dosavadním průběhu turnaje nastřílel jednoznačně nejvíce branek. Kluky jsme před posledním zápasem upozorňovali, že tady bude rozhodovat jedna šance, jeden gól. Kluci vlétli do zápasu jako uragán a asi 4 minuty soupeře vůbec  k ničemu nepustili, naopak jsme měli 2 obrovské šance, při kterých jsem naštřelili břevno a tyč. Ale  jak to tak ve fotbale bývá, nedáš-dostaneš. Soupeř snad z první akce vstřeli branku. A v 10. minutě přidal ještě jednu. Přesto naši kluci bojovali , rvali se jako lvi a měli dalších snad 5 vyložených brankových šancí, byli lepší . Míč však vždy skončil na tyči, na břevně, nebo jej s obrovským štěstím chytil gólman. Ale nakonec se kosovákům povedlo snížit a 10 vteřin před koncem jsme se trefili i podruhé a tak finále skončilo remízou. A následovaly penalty. Kluci byli ještě rozjaření z vyrovnání v posledních vteřinách a nebyli tak koncentrovaní na penalty- zkrátka soupeř dal o jednu pentli víc a na nás zbylo druhé místo.

Kluci to opět obrečeli- vždyť je vlastně nikdo v normální hrací době neporazil. Dokonce jsme obdrželi celkem jen 3 branky, což bylo nejméně ze všech. Ale být druhý z 8 týmů z celého příbramska?

Tento turnaj opět ukázal, že tahle parta kluků, když hrají jako tým, může porazit kohokoliv a hlavně předvádějí opravdu krásný fotbal. Zaslouží si za to velikou pochvalu a uznání všech rodičů a fanoušků.

 

Fotky z turnaje- ZDE

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Matěj Kuthan | 25.03.2019 16:23

Aktualita

KOSOVKA : Obecnice/Láz 3:4 (2-2, 0-2, 1-0)
Parádní zápas, ve kterém se radoval soupeř.  Dnes jsme přivítali tým Obecnice/Lázu na našem trávníku a myslím, že to byl asi nejlepší zápas podzimu. ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery