Úvod » starší přípravka sezona 2018/19

KOSOVKA : Sedlčany B 4:7

publikováno 27.09.2018

Skvělé utkání, které se muselo líbit

Odehráli jsme další mistrovské utkání , když jsme na domácí půdě přivítali Tatran Sedlčany B.

Hned po úvodním rozehrání jsme dostali branku a kluci snad ještě nevěděli , že se hraje. Pak se probrali a začali bojovat. První část utkání byla hodně vyrovnaná, soupeř byl před naší brankou hodně nebezpečný a Lukáš musel řešit spoustu těžkých situací. Inkasovali jsme třikrát. Ale ani naše útoky nebyly špatné, jen chybělo trošku štěstí a důrazu.

Druhou třetinu byla hra velmi vyrovnaná a také kluci začali hrát více do těla a velmi dobře se nám dařilo napadat soupeře hned při rozehrávání. Měli jsme několik obrovských šancí, ale neproměnili jsme je. Tak druhá třetina skončila 2:2.

Do poslední části hry jsme šli s vědomím, že pokud budeme bojovat jako dosud, branky se dočkáme. Tomáš neúnavně bořil soupeřovu rozehrávku, oba Kubíci drželi kraje obrany a tak jsme si vypracovali možná více brankových příležitostí než soupeř. Dali jsme 2 branky a kluci opravdu bojovali. Rvali se o vyrovnání, ale pak jsme si dali vpodstatě 2 vlastní góly. Kluci ale bojovali až do konce a myslím, že takovýto zápas se musel líbit všem divákům. Celé utkání se hrálo férově a pokud byl nějaký faul, nebylo to úmyslné nebo zákeřné.

Za dnešní výkon si kluci zaslouží obrovskou pochavlu- VŠICHNI - i ti, kteří tentokrát nehráli až tak moc. Takovýhle přístup k utkání, nasazení, bojovnost a chuť bychom chtěli vidět v každém utkání. Kluci, díky za opravdu parádní výkon.

V sobotu hrajeme odvetu - v 15:30 na Tavernách ( sraz nejpozději v 15h!!!) , tak věřím, že svůj výkon zopakujeme.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

KOSOVKA : Obecnice/Láz 3:4 (2-2, 0-2, 1-0)
Parádní zápas, ve kterém se radoval soupeř.  Dnes jsme přivítali tým Obecnice/Lázu na našem trávníku a myslím, že to byl asi nejlepší zápas podzimu. ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery