Úvod » mladší přípravka - sezona 2017/18

Stříbrná tečka za skvělou sezonou

publikováno 24.06.2018 (aktualizováno 27.06.2018)

Poslední akcí sezony byl turnaj přípravek - TATRAN CUP.

Výborně organizačně zvládnutý turnaj 11 týmů se konal v sobotu 23.června na Tavernách. Byli jsme nalosováni do skupiny B a našimi soupeři byly týmy Mělníka, Rokycan, Čakovic, Králova Dvora a Spartaku Příbram. Před začátkem turnaje nám kluci připadali jako by ještě spali a tak jsme si říkali, že to dnes asi nebude žádný extra výkon. Skutečnost však byla naprosto jiná. Už v prvním utkání s Příbramí kluci zahráli skvěle a vítězství 5:0 bylo zasloužené. Dalším soupeřem byl Králův Dvůr. Do zápasu  kluci vstoupili jak nejlépe mohli a po 5 minutách jsme vedli 4:0. Nakonec soupeř výsledek lehce korigoval na konečných 4:2. Už výkony v těchto utkáních dávali tušit, že to dnes nebude tak špatné. Kluci začali být nažhavení na další zápasy. Třetím soupeřem byl tým, který v prvních dvou zápasech zvítězil 11:1  a 13:0 - Kohouti Rokycany. Pak ale narazil na rozjetou Kosovku a kluci odehráli ještě lepší utkání než  ta předchozí. Do vedení jsme šli hned ve 4. vteřině, když kluci vymysleli skvělou fintu. Po rozehrání si balon posunul Kuba Vávra a z pravé strany dalekonosnou střelou otevřel skóre. Soupeř byl překvapený a kluci toho dokázali skvěle využít. Tak se zrodilo vítězství 4:2 a jeden z nejlepších výkonů. Po tomto zápase jsme najednou byli spolu s Čakovicemi bez ztráty bodu. V předposledním zápase ve skupině jsme jasně přehráli Pšovku Mělník 6:0 a rázem jsme byli v semifinále- tedy ve hře o medaile - neuvěřitelné! Poslední zápas s Čakovicemi byl jeden z nejlepších a nejzajímavějších celého turnaje. Opět jsme rychle vedli, ale pak nám dal soupeř 3 branky a situace byla kritická. A právě tady se ukázala neskutečná síla našeho týmu. Nejmladší kluci tentokrát do hry nezasáhli a na střídačce povzbuzovali. Nejprve jsme snížili a poté vyrovnali pěknými akcemi. 4 minuty před koncem jsme bohužel opět prohrávali, když jsme udělali snad jedinou chybu v rozehrávce. Jenže kluci to nevzdali a Filip dalekonosnou střelou vyrovnal a Tobiáš 30 vteřin před koncem svým důrazem dal 5 branku a tak Kosovka zvítězila i popáté, tentokrát  5:4!

Vyhráli jsme tedy skupinu a vyhnuli jsme se tak v semifinále Tatranu Sedlčany. V semifinále nás čekal druhý tým skupiny A - Blatná. A byl to opět velmi vyrovnaný zápas. Oba týmy chvilku vedly, pak prohrávaly. Kosováci ale dali do tohoto zápasu všechno a vítězství 4:3 znamenalo, že hrajeme FINÁLE !

Druhé semifinále přineslo  překvapení a místo očekávaného vítězství Tatranu  nakonec v prodloužení zvítězila AVIA Čakovice.

Finále bylo tedy reprízou zápasu ze skupiny. A byl to zápas hodný velkého finále. Dlouho vyrovnané utkání. První branku jsme ale inkasovali my a vlasně to bylo poprvé, kdy jsme prohrávali. Pak jsme inkasovali podruhé, když se nádhernou střelou z trestňáku trefil nejlepší třelec turnaje (dal asi 18 branek). Dvě minuty před koncem jsme ale snížili na 1:2  a hráli vabank-  vše do útoku - a tak se stalo, že jsme prakticky současně se závěrečných hvizdem  dostali ještě 3. gól. Kluci dřeli, bojovali, nechali na hřišti úplně všechno, diváci je hnali do útoku a fandili, ale bohužel to tentokrát nestačilo. Soupeř byl lepší.

Po tomto zápase místo radosti z předvedené hry a fantastického umístění kluci neudrželi slzy. Tak blízko vítězství byli! Až když jim Fanda říkal, " koukněte jaké soupeře jste porazili, kdo všechno skončil za vámi " tak jim začalo docházet, že druhé místo je obrovský  úspěch!

Pak už došlo na vyhlášení výsledků. Ještě než mohli kluci převzít stříbrné medaile a zvednout obrovský pohár nad hlavu, vyhlašovali se individuálné ceny. A nebylo žádné překvapení, že nejlepším brankářem turnaje se stal LUKÁŠ RAMBOUSEK.

A týmy?

1. AVIA Čakovice

2. Sokol KOSOVA HORA

3. Tatran Sedlčany

4. TJ Blatná

VŠICHNI hráči zaslouží pochvalu. Hráli opravdu jako jeden tým, předvedli moc pěkný fotbal, porazili soupeře z velkých měst (mnoho z nich ani neví kde Kosovka je) a ukázali, že tenhle tým je prostě FANTASTICKÝ !!!

 Díky patří také rodičům a fanouškům, kteří byli po celý turnaj slyšet a fandili Kosovákům.

PS pro rodiče. Kdybychom totiž tenhle turnaj vyhráli, tak už bychom se neměli kam moc zlepšovat  (a trenéři by chtěli profi smlouvu), takže buďme rádi , že to dopadlo právě takhle.;-)

 

fotky od profíků jsou zde

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Martin Jícha | 26.06.2018 19:28
Zdravím, fotky by měly být kdesi na:http://trefto.rajce.idnes.cz/?sort=date.

Aktualita

KOSOVKA : Obecnice/Láz 3:4 (2-2, 0-2, 1-0)
Parádní zápas, ve kterém se radoval soupeř.  Dnes jsme přivítali tým Obecnice/Lázu na našem trávníku a myslím, že to byl asi nejlepší zápas podzimu. ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz