Úvod » mladší přípravka - sezona 2017/18

4. místo na turnaji v Příbrami

publikováno 16.02.2018

V neděli 11.února se borci z mladší přípravky zúčastnili halového turnaje v Příbrami. Chtěli jsme si zkusit zahrát se silnými týmy a to se povedlo nadmíru dobře.

První utkání jsme hráli s týmem SB Vlašim a výběr kluků z města pod Blaníkem byl nad naše síly- prohráli jsme 1:4.

Pak přišlo na řadu velké derby s Tatranem Sedlčany. Kluci bojovali jako lvi a nenechali soupeři nic zadarmo. I když jsme dvakrát prohrávali , tak necelou minutu před koncem se nám povedlo dát branku, která rozhodla a tak jsme zvítězili 3:2. Tento zápas naše kluky velice povzbudil. Ve třetím utkání jsme sice jasně prohráli s dosud suveréním týmem  FK Příbram 0:7, ale naše chvíle teprve přišla.

Souboj s Berounem byl vlastně nejdůležitěším utkáním a v případě výhry bychom nebyli poslední. Utkání bylo hodně vyrovnané , ale postupem času naši začali přebírat iniciativu a postupně jsme soupeře zatlačili před jejich vlastní branku. Když jsme dali první gól, soupeř musel otevřít hru a našim klukům se pak podařilo ještě dvakrát skórovat a zvítězit 3:0.

Naším posledním soupeřem by výběr z Březnice. Kluci byli namotivovaní, protože jsme stále hráli o medaile!!! Celý zápas naši kluci obléhali supeřovu branku a dlouho to vypadalo na plichtu. Pak se ale podařilo dál gól a poté ještě další dva , a zrodila se výhra 3:0.

O našem celkovém umístění rouhodovaly zápasy Vlašimi s Berounem a Sedlčan s FK Příbram. Vlašim si ale jasně s Berounem poradila a tak jsme mohli skončit na třetím místě v případě, že by Příbram porazila Sedlčany. Tento zápas byl ale nejlepším soubojem celého turnaje , jak fotbalově, tak svým důrazem a tvrdostí. Tatranu se podařilo vydřít výhru 2:0 a tak se sen o medailích rozplynul.

Přesto jsme odjížděli velmi spokojení ze 4. místem a s pocitem, že když kluci bojují, tak se můžeme rovnat i týmům z větších měst, kde mají široký výběr hráčů a také nesrovnatelně lepší podmínky pro trénink.

Klukům patří obrovské poděkování a pochvala za výborné výkony. Rodičům pak za fandění.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

KOSOVKA : Obecnice/Láz 3:4 (2-2, 0-2, 1-0)
Parádní zápas, ve kterém se radoval soupeř.  Dnes jsme přivítali tým Obecnice/Lázu na našem trávníku a myslím, že to byl asi nejlepší zápas podzimu. ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz